pátek 13. listopadu 2015

Na Benefi zavedli půjčky s pevným úrokem

Před nedávnou dobou na portálu Benefi zavedli půjčky s pevným úrokem, což může být pro investory výhoda, protože se nemusí bát že je někdo přehodí.

Další výhodou je, že doba na profinancování půjčky se celkem dost zkrátila, neboť neprobíhá aukce úroků. To investoři jako já jistě ocení především u půjček nad 65000 Kč - tam se to zkrácení doby potřebného na profinancování projeví nejvíce.

Je vidět, že Benefi se neustále vyvíjí a zlepšuje, jen tak dál :)

6 komentářů:

  1. Co říkáte na to obrovské snížení nabídky půjček? Z několika milionů na pár stovek tisíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda.. jednu chvíli tam dokonce byla jen jedna jediná žádost.. až jsem se začínal bát, že to chtějí zabalit.

      Vymazat
    2. Napadla mě k tomu ještě jedna věc... jedním z důvodů, proč je tam teď méně žádostí může být mimo jiné v článku zmíněné zvýšení rychlosti odbavení půjček. (jinak další zajímavé zkušenosti zde: http://czshares.com/neplatici-na-benefi/)

      Vymazat
  2. BENEFI je podvod.po zavedení jejich podmínek, výhodných jen pro ne,odchazim. Tahat se s někým,kdo je ochoten dát 70% ze zisku,fakt nechci. BENEFI si namasti kapsy a investor utře.

    OdpovědětVymazat
  3. BENEFI je podvod.po zavedení jejich podmínek, výhodných jen pro ne,odchazim. Tahat se s někým,kdo je ochoten dát 70% ze zisku,fakt nechci. BENEFI si namasti kapsy a investor utře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podvod to není, ale souhlasím s tím, že od doby co zavedli přehazování investorů v tom, kolik nechají benefi, tak už je to z pohledu investora dost nesmysl.

      Vymazat